Vores kunders oplevelser

16. november 2018
Vi valgte Robinhus til at sælge vores villa pga konceptet, deres IT platform og pris. Samarbejdet har været perfekt. Nathalie var meget positiv og ærlig ved vores møde. Det har været ganske nemt og en stor fornøjelse selv at fremvise. Alt er forløbet perfekt både før og efter salget. Jeg er vild med jeres IT platform, hvor man nemt kan følge med og sætte ting igang. Jeg vil helt sikkert bruge Robinhus en anden gang.
Vh Kenneth Paaske
Robinhus har været FANTASTISK!
21. september 2018
Hvordan har det været at anvende RobinHus.dk:
Vi ville gerne selv fremvise hus således at vi kunne spare nogle penge. Robinhus har været FANTASTISK! Vi har fået påmindelser hvis vi ikke havde været inde på annoncen i et stykke tid, omkring fornyelse, omkring udsendelse af mail til mulige køber. Super nemt at bruge hjemmesiden.

Prisen blev justeret undervejs. Vi startede på 349000 mener jeg og endte på en salgspris på 249000.
Vi fik undervejs 4 bud, hvoraf et blev accepteret (men køber kunne ikke låne pengene i banken), to meget lave bud, som vi sagde nej til og nu her til sidste et bud på daværende salgspris. Vi fik mange spørgsmål undervejs, og har siden hen lavet tilstandsrapport og elrapport i forbindelse med salget.

Vi har haft rigtig mange fremvisninger. Fotografen der tog billeder til hjemmesiden gjorde et fantastisk stykke arbejde, så mange forelskede sig i huset på hjemmesiden. Vi brugte til salg skiltet, og annoncen blev delt på Facebook.

Jeg vil tro at vi har sparet 25000 kr mindst ved at bruge Robinhus. Den mælger der var på tidligere (hvor salgsprisen også var højere) skulle have omkring 50000 kr i
salær.
TAK for alt.
Nemt, brugervenligt og overskueligt for almindelige mennesker!
11. juni 2018
Det har været super nemt, brugervenligt og overskueligt for almindelige mennesker for os.
Der blev hurtig skabt interesse på vores lejlighed og det hele har fungeret helt super.
Rigtig fedt, at en prof. kommer ud og tager billeder af lejligheden og det hele fungerer så optimalt.

Vi har brugt jeres hjemmeside og delt den via Facebook. Det har fungeret rigtig godt og vi har næsten daglig haft interesse på lejligheden.
Vi har kørt hele forløbet selv uden logen hjælp, kun vores andelsboligforening har hjulpet mht. overdragelsen.
Jeg valgte Robinhus pga godt møde med tillidsvækkende mægler
20. april 2018
Jeg har solgt min lejlighed i Hindbærhaven i Solrød gennem Robinhus. Jeg valgte Robinhus pga godt møde med tillidsvækkende mægler og det lave salær. Det har været en kæmpe fordel selv at fremvise, da jeg kender min bolig og naboerne bedst. Boligen blev hurtigt solgt, vi havde lidt udfordringer med en gammel servitut, men det blev løst. Alt er forløbet fint med meget god opfølgning på alt. Flot materiale i forbindelse med salget, god markedsføring via Facebook og nettet. Vh Ann Froberg
Hurtigste og billigste mulighed
20. januar 2018
Hurtigste og billigste mulighed, og at man selv kunne stå for fremvisning og forhandling med evt. Køber.

Meget nemt og brugervenligt overflade at anvende. Prisen er sat ud fra hvad jeg mener andelen er værd i dag.
Dokumenter omkring andelsforeningen! Regnskab osv.

Har kun haft 2 fremvisninger. Ingen til salg skilte. Annonceret på Facebook.
Har downloadet købsaftale fra nettet og tilrettet til salg af andelsbolig.


Nathalie virkede professionel, nede på jorden og meget rolig.
05. januar 2018
Vi har solgt vores rækkehus på Landlyst Vænge i Ishøj gennem Robinhus Sydkysten. Vi synes at betjeningen har været god og vi har altid kunne få fat på Nathalie, når der var behov for det. Hun har været hurtig til at besvare vores spørgsmål, når der var noget som vi ikke lige forstod. Det har vi været glade for. Nathalie virkede professionel, nede på jorden og meget rolig. Ikke den frembrusende sælgertype så hun var behagelig selskab. Det var ganske fint selv at vise boligen frem, selvom man lige skulle have lidt rutine i fremvisningerne. Vi har fået det info som var nødvendigt mht. overtagelse, aflæsninger og refusionsopgørelse, så vi har ikke på noget tidspunkt følt at vi ikke ved der skal ske :-)
Gør det, det er nemt og du sparer masser af penge!
03. januar 2018
Efter at jeg havde mit hus til salg i over 6 måneder hos en lokal mægler som tog r..... på mig!! Så valgte jeg at prøve Robinhus selvsalg. Og jeg fandt køberne på 21 dage!!! Det er nemt at oprette din bolig, og man kan holde øje med diverse statistikker hele tiden. På de små 21 dage hvor jeg ikke lavede andet markedsføring end at dele på Facebook i diverse grupper, der opnåede jeg højere antal visninger af min bolig end jeg gjorde på over 6 måneder hos den lokale mægler.

Dog er billederne ikke den bedste kvalitet, men kan bruges i mangel på bedre (Jeg er dog nok lidt "farvet" da jeg selv arbejder med boligfoto til daglig) så jeg valgte at bruge billeder fra mit eget firma.

Jeg kan kun anbefale at bruge selvsalg - jeg har sparet ca. 40.000 kr. alt i alt. Til at afslutte min handel har jeg valgt at bruge en boligadvokat som var væsentligt billigere end at få Robinhus til at stå for det.